Antena Meniu Search
x

Coada la icoana facatoare de minuni

Icoana facatoare de minuni pictata chiar de sfantul apostol Luca a ajuns pentru prima data in Bucuresti. Se spune ca ii vindeca pe credinciosi de boli si le ajuta pe tinerele femei sa-si intemeieze o familie. Sute de credinciosi au venit sa spuna o rugaciune. Fiecare, cu povestea lui.

Vezi și

Nicoleta a crezut in puterea icoanelor facatoare de minuni. Iar credinta i-a fost rasplatita.

Am fost intr-un pelerinaj la sfantul Andrei, unde mi-am dorit sa merg si am ajuns in cele din urma si la cateva luni l-am intalnit pe sotul meu, eu cred in asta, si acum avem un copil de doi ani, suntem fericiti”, povesteste ea.

O familie, un serviciu sau o boala vindecata. Povestile despre miracolele de la Biserica icoanei sunt nenumarate. Azi, credinciosii au venit sa se inchine la icoanele facatoare de minuni. Una dintre ele, adusa tocmai din judetul Arges, e printre cele mai vechi icoane crestine.

Sfantul apostol Luca, era si pictor si ar fi pictat la dorinta Maicii Domnului 12 icoane cu chipul ei, pe care le-a impartit apoi celor 12 apostoli. Este considerata a fi facatoare de minuni, in special pentru bolile grave, ajutatoare celor care au boli grave si ajutatoare a femeilor care au pantecele sterp, care se roaga sa nasca prunci.

Icoana facatoare de minuni ramane in Bucuresti pana luni. Maine, in prima duminica din post, crestinii sarbatoresc ziua Ortodoxiei. Dupa slujba de dimineata, preotii vor sfinti icoanele credinciosilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Coada la icoana facatoare de minuni