Antena Meniu Search
x

COD GALBEN de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de furtuni, pentru judetele Valcea, Olt, Teleorman, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Iasi, Botosani, Harghita si Brasov.

Pana la ora 15:10, in sud-estul judetului Valcea si in jumatatea nordica a judetului Olt se vor semnala descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce pot depasi izolat 15 l/mp, posibil grindina de mici dimensiuni.

De asemenea, in zonele de deal si de munte (sudul jud. Hunedoara, zona localitatilor Petrila, Pui, Santamaria Orlea, Hateg, Rau de Mori, respectiv nordul jud. Hunedoara, zona localitatilor Tebea, Caraci, Tatarastii de Cris, Vata de Sus, Tarnava de Cris) se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi izolat 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. In aceste zone, avertizarea expira la ora 15:30.

Furtuni vor avea loc si on jumatatea de nord-vest a judetului Bistrita-Nasaud, indeosebi in zona delimitata de localitatile: Romuli, Telciu, Cosbuc, Beclean, Reteag, Tarlisua.

Judetele Iasi si Botosani se afla sub avertizare cod galben pana la ora 16:00. In aceste regiuni se vor semnala cantitati de precipitatii care local pot atinge si depasi 25-30 l/mp, grindina, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Nici nordul judetului Brasov si sudul si vestul judetului Harghita nu scapa de ploi, descarcari electrice, intensificari ale vantului sau grindina.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » COD GALBEN de furtuni