Antena Meniu Search
x

În weekend, COD GALBEN și COD PORTOCALIU de ploi și vijelii. Vezi județele afectate

Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologieau emis o avertizare cod galben de ploi şi vijelii, valabilă pentru mai multe judeţe din nordul, vestul, sudul şi centrul ţării. Codul este valabil începând de sâmbătă, de la ora 22:00, până luni dimineaţă, la ora 09:00.

Vezi și

Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologieau emis o avertizare cod galben de ploi şi vijelii, valabilă pentru mai multe judeţe din nordul, vestul, sudul şi centrul ţării.

Codul este valabil începând de sâmbătă, de la ora 22:00, până luni dimineaţă, la ora 09:00.

În intervalul menţionat, vor avea loc averse cu caracter torenţial, frecvente decărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat căderi de grindină, îndeosebi în sud-vestul ţării şi în zonele de deal şi de munte.

Cantităţile de apă vor depăşi local 20 - 25 l/mp si izolat 50 l/mp, în noaptea de sâmbătă spre duminică în Banat, Oltenia şi nord-vestul Munteniei, iar în cursul zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni şi în sud-vestul Transilvaniei, nordul Munteniei, precum şi în zona Munţilor Apuseni şi local a Carpaţilor Orientali.

ACTUALIZARE ORA 18:00

Meteorologii au emis o nou avertizare de cod portocaliu, valabil pentru trei judeţe din ţară.

Astfel, în intervalul 4 mai, ora 01.00 – 4 mai, ora 11.00, în judeţele Mehedinţi, Gorj şi Caraş-Severin va ploua torenţial şi se vor cumula cantităţi de apă de peste 50 - 60 l/mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » În weekend, COD GALBEN și COD PORTOCALIU de ploi și vijelii. Vezi județele afectate