Antena Meniu Search
x

Cod roşu de caniculă pentru aproape jumătate de ţară! Bucureştenii au ieşit noaptea la plimbare

Nici noaptea nu e mai bine. Termometrele au arătat 31 de grade în Capitală. Mulţi dintre bucureşteni, sătui de canicula de peste zi, au preferat să iasă la plimbare. Fie că au ales o terasă, parcul sau pur şi simplu banca din faţa blocului, puţini au fost cei care au mai rămas în apartamente.

Vezi și

Cod roşu de caniculă pentru aproape jumătate de ţară! Nici noaptea nu e mai bine. Termometrele au arătat 31 de grade în Capitală. Mulţi dintre bucureşteni, sătui de canicula de peste zi, au preferat să iasă la plimbare. Fie că au ales o terasă, parcul sau pur şi simplu banca din faţa blocului, puţini au fost cei care au mai rămas în apartamente.

Terasele din Centrul Vechi au fost arhipline. Tinerii s-au răcorit cu bere şi cocktailuri, toate musai reci. Şi magazinele de cartier au fost asaltat. Vânzătorii nu au stat o clipă şi au încercat să mulţumească toţi clienţii, chiar şi în toiul nopţii. S-au aprovizionat din timp cu tot ce trebuie.

Cele 31 de grade din termometre le-au dat de furcă şi taximetriştilor. Iar florăresele au găsit soluţia perfectă pentru a păstra proaspete buchetele şi, astfel, clienţii mulţumiţi.

La treabă lucru l-am găsit şi pe un comerciant de la o piaţă Ca să scape de canicula de pe zi, a descărcat noaptea trecută pepenii aduşi la vânzare din Amara, judeţul ialomiţa.

Capitala se află şi astăzi sub cod portocaliu de caniculă. Iar meteorologii spun că temperaturile de la amiază vor fi şi mai greu de suportat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cod roşu de caniculă pentru aproape jumătate de ţară! Bucureştenii au ieşit noaptea la plimbare