Antena Meniu Search
x

Codul galben de canicula a umplut terasele din statiunile de pe valea Prahovei

Din calea arsitei, fiecare s-a ascuns, pe unde a putut. Cei mai multi au ales muntele. Temperaturile ridicate s-au resimtit insa si la poalele Bucegilor. Canicula nu a patruns totusi si in padurile din Harghita. Acolo, turistii s-au delectat cu un vant racoros si gratare de mici

Vezi și

O data cu emiterea codului galben de canicula, lumea a fugit spre munte. Strazile s-au aglomerat cu turisti, veniti la umbra Bucegilor, in cautare de temperaturi mai primavaratice.

Spre bucuria comerciantilor, oamenii s-au racorit mai intai la terase, apoi si-au continuat drumul prin munti. Iar romancele, prevazatoare cum sunt, si-au facut si cumparaturile de iarna.

Harghita se pare ca a fost locul unde caldura a disparut. Acolo chiar a fost.frig. “Mi-a fost foarte frig, am stat cu trei geci pe mine”, spune o turista.

Lacul Sfanta Ana a fost si el preferat de turistii satui de canicula. “E mai bine aici, acum nu m-as duce la mare, ca e mai racoros aici. Marea are farmecul ei, dar muntele e mai romantic”, a marturisit una dintre fetele care stateau la plaja.

Cu totii au incheiat o zi reusita, cu un gratar pe cinste. “Vreo 150 de mici, 50 de gratare de piept de pui”, afirma ca a avut grija sa sature oamenii, una fintre femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Codul galben de canicula a umplut terasele din statiunile de pe valea Prahovei