Antena Meniu Search
x

Colin Powell, iubit de europarlamentarul roman Corina Cretu

Europarlamentarul roman Corina Cretu ar fi avut o relatie cu fostul Secretar de Stat american Colin Powell. Colin Powell a reactionat deja. Neaga relatia, dar nu si discutiile.

Vezi și

Informatia a aparut in presa americana, dupa ce un hacker a spart contul de e-mail al oficialului american si a publicat apoi pe Internet mai multe presupuse conversatii

Am incercat sa dam de Corina Creti, dar are telefonul inchis. Ce-i drept, europaralamentarii, ca si parlamentarii de la Bucuresti, sunt in vacanta. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 10 ani, cand Colin Powell era secretar de stat in administratia Bush, iar Corina Cretu era purtatorul de cuvant al presedintelui Ion Iliescu.

Desi, ii desparte o diferenta de varsta de 30 de ani, acest lucru nu i-a impiedicat, pare-se sa dezvolte cel putin o relatie prin corespondenta.  Colin Pwell are o casnicie de 50 de ani, iar Corin Cretu s-a casatorit si ea anul trecut, cu un om de afaceri, Ovidiu Rogoz.

Corina Cretu nu s-a remarcat niciodata in presa prin scandaluri acesta este primul in care este implicata si vorbim de un scandal cu rezonanta trans-atlantica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Colin Powell, iubit de europarlamentarul roman Corina Cretu