Antena Meniu Search
x

Comoara lui fostului ministru Darius Vâlcov

Miniştrii noştri aur poartă. Darius Vâlcov a strâns lingouri de aur, mii de dolari şi tablouri într-un seif pus bine, sub cheia unui apropiat. Procurorii le-au găsit, însă, şi îi fac un cadou de ziua lui. O nouă cerere de arestare de la DNA

Vezi și

Miniştrii noştri aur poartă. Darius Vâlcov a strâns lingouri de aur, mii de dolari şi tablouri într-un seif pus bine, sub cheia unui apropiat. Procurorii le-au găsit, însă, şi îi fac un cadou de ziua lui. O nouă cerere de arestare de la DNA

El s-ar fi folosit de funcţiile de primar, senator şi ministru pentru a sprijini firme pe care le administra prin interpuşi. Dacă ajunge sau nu pe mâna justiţiei, decide azi Plenul Senatului. 

Darius Vâlcov primeşte în avans un cadou. amar de ziua lui. O nouă cerere de arestare din partea DNA, pentru trafic de influenţă şi operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia. Este a doua cerere de arestare, în doar o săptămână.

90 de mii de dolari. Peste 1 milion 300 de mii de lei. Trei lingouri de aur a câte un kilogram, un tablou Renoir, unul inscripţionat Jean Cocteau şi o pictură Aurel Acasandrei - pe toate procurorii le-au găsit înghesuite într-un seif pus bine la păstrat de Darius Vâlcov, la un apropiat.

PSD-istul este acuzat că din 2011 şi până acum, ar fi folosit informaţiile primite pe firul scurt în calitate de primar, senator şi ministru în propriul avantaj, pentru a favoriza firme pe care le conducea prin interpuşi. Şi această cerere are astăzi nevoie de girul colegilor lui parlamentari.

Săptămâna trecută, procurorii DNA au cerut aviz de la Senat pentru reţinerea şi arestarea preventivă a lui Darius Bogdan Vâlcov, pentru trafic de influenţă. Astăzi, Darius Vâlcov îşi va petrece ziua de naştere aşteptând cadoul de la colegii senatori. Plenul decide dacă fostul ministru ajunge sau nu pe mâna justiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Comoara lui fostului ministru Darius Vâlcov