Antena Meniu Search
x

Video Companiile aeriene au început să anuleze zeci de curse din și spre România

Dacă aveaţi planificată o călătorie cu avionul în lunile următoare, ar trebui să verificaţi dacă mai există cursa. Mai multe companii aeriene au anulat zeci de zboruri din şi spre România.

De Mădălina Chiţac la 24.09.2021, 15:00
Vezi și

Majoritatea pentru lunile noiembrie şi decembrie, dar vorbim și de zboruri programate iniţial pentru această lună. Motivul principal pentru care s-au anulat aceste zboruri îl reprezintă lipsa de pasageri. Companiile aeriene spun că nu vor să zboare cu aeronavele mai mult goale aşa că au preferat să renunţe la aceste curse. În perioada următoare vorbim despre 10 de zboruri care au fost anulate, zboruri de la companii aeriene importante cum ar fi WizzAir, RianAir, BLueAir sau Lufthansa. Vorbim despre zeci de zboruri care au fost anulate spre şi dinspre mai multe destinaţii importante cum ar fi Milano, Torino, Bruxelles, Amsterdam.

De asemenea şi orarele de zbor au fost modificate foarte mult în următoarea următoare. Dacă aveţi programat un zbor, sfatul nostru este să verificaţi dacă acel zbor va mai fi sau nu valabil. Dacă a fost anulat trebuie să ştiţi că vă puteţi recupera banii de călătorie. Puteţi face o solicitare în acest sens către compania aeriană, iar dacă nu se rezolvă acest lucru pe cale amiabilă puteţi apela inclusiv la instanţă şi veţi primi despăgubiri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Companiile aeriene au început să anuleze zeci de curse din și spre România