Antena Meniu Search
x

Competitie in Oderheiu Secuiesc

Distractie mare a fost in Odorheiu Secuiesc. Un concurs inedit a fost organizat pentru prima data acolo. Un fel de competitie. Iron Man, internationala. Cei mai multi concurenti au venit din Ungaria si Slovacia si s-au intrecut in probe pe cat de spectaculoase pe atat de grele

Vezi și

Au tras rand pe rand un camion de 13 tone pe o distanta de 15 metri. A urmat apoi o haltera de 70 de kilograme ridicata deasupra capului cu o singura mana, de cate ori s-a putut, in 75 de secunde. Si nu in ultimul rand, au carat o greutate de 320 de kilograme, 15 metri, contra cronometru. “Am avut acesta onoare, sa petrec aproape doua zile cu ei si pot spune ca pe cat de mari sunt, pe asa de buni sunt”, a declarat Amburus Sandor, organizatorul concursului.

Cea mai spectaculoasa proba a fost insa ridicarea unei bile de beton de 150 de kilograme si aruncarea ei peste un obstacol inalt de aproape doi metri. Iar cel care a impresionat pe toata lumea a fost un concurent din tara noastra care a aruncat bila de opt ori. “Nu-i greu daca esti pregatit”, a declarat Gabriel Ardelean

Romanii nu au reusit sa se claseze pe primele locuri dar nu au fost nici pe ultimele. In competitive, s-au luptat cu "crema" mondiala. “Sunt oameni puternici, dar sunt foarte putini bani, spre deosebire de cateva sporturi in care sunt exagerat de multi bani”, a subliniat Alexandru Cortean, un alt concurent.

Primele trei locuri au fost ocupate de concurenti din Ungaria. Care au primit cadouri si cupe. Fiecare proba a fost premiata separat. Concursul s-a dovedit o reusita, iar organizatori promit ca vor repeta experienta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Competitie in Oderheiu Secuiesc