Antena Meniu Search
x

Noile completuri de la Înalta Curte de Casație și Justiție, extrase cu bile franțuzești

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desemnat, în sfârşit, noile completuri de cinci judecători. Cu bile turcoaz, comandate tocmai din Franţa. Întreaga procedură s-a desfăşurat într-o şedinţă publică, după o adevărată aventură.

Vezi și

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desemnat, în sfârşit, noile completuri de cinci judecători. Cu bile turcoaz, comandate tocmai din Franţa. Întreaga procedură s-a desfăşurat într-o şedinţă publică, după o adevărată aventură. Cu zile întregi de căutare a bilelor potrivite, bani cheltuiţi şi colete întârziate. Dosarele care îi vizează pe acuzaţii de corupţie celebri se vor relua de la zero.

O procedură cu mult cântec. După ce Consiliul Superior al Magistraturii a cerut Curţii Supreme o extragere cu bile şi nu cu bileţele simple, magistraţii au început căutările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înalta Curte a căutat mai întâi prin ţară, dar furnizorii români nu aveau deloc bile potrivite. La Loteria Naţională a României erau prea puţine la număr, iar cele de la Federaţia Română de Fotbal, care se folosesc pentru tragerea la sorţi a grupelor din competiţii, erau colorate şi inscripţionate.

Oficialii au apelat la tehnologia modernă şi, în final, au descoperit o companie care a promis că poate livra bilele potrivite tocmai în Franţa. Chiar şi aşa, aventura nu s-a sfârşit aici. Preţiosul pachet s-a rătăcit pe drum. Şi a întârziat.

350 de euro au plătit cei de la curtea supremă pe bilele turcoise din Franţa. Cu ajutourl lor au tras la sorţi completurile de cinci judecători.

Odată stabilite cele şase completuri, dosarele aflate pe rol vor fi repartizate aleatoriu şi analizate de la capăt.

Rămâne de văzut dacă şi soluţiile date de Înalta Curte în perioada în care nu s-a aplicat legea vor fi anulate. Cauzele ce urmează să fie judecate de noile completuri de cinci judecători vor fi reluate în luna ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Noile completuri de la Înalta Curte de Casație și Justiție, extrase cu bile franțuzești