Antena Meniu Search
x

Comuna buzoiana executata silit! Aproape 80 la suta dintre satenii din Vadu Pasii au datorii la impozitele locale

Locuitorii comunei buzoiene Vadu Pasii au aflat, pe propria piele, ca nu doar cei bogati pot fi executati silit. Ci si ei. Aproape 80 la suta dintre sateni au datorii la impozitele locale. Iar totalul sumelor restante se ridica la peste 2.500.000 de lei

Vezi și

Casierii bat din poarta in poarta in localitatea buzoiana Vadu Pasii. Poate asa cresc sansele ca banii datorati sa fie recuperati. 3.000 de locuitori sunt in aceasta situatie, adica peste 80 la suta din populatia platitoare de taxe si impozite a comunei.

Datoriile pornesc de la 1.000 de lei si ajung chiar pana la 5.000 de lei pentru proprietarii de terenuri agricole. Primarul din localitate il acuza pe fostul edil ca in timpul mandatului nu a facut nimic pentru a-i determina pe acesti oameni sa isi plateasca datoriile. “Cam de 10 ani sunt cetateni care inregistreaza debite restante. Daca vom constata si rea credinta din partea unora, legea permite urmarirea prin proprire sau chiar executare silita”, a declaat Virgil Suditu, primarul comunei Vadu Pasii.

Autoritatile locale au trimis si somatii de plata oamenilor, iar daca nici asa nu isi vor achita datoriile, se vor face demersuri pentru ca acestia sa fie executati silit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Comuna buzoiana executata silit! Aproape 80 la suta dintre satenii din Vadu Pasii au datorii la impozitele locale