Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concert caritabil la Bistriţa Năsăud pentru Andreea, o tânără diagnosticată cu leucemie

Are doar 15 ani, dar viaţa a încercat-o de multe ori. Este povestea Andreei, o tânără din Bistriţa Năsăud, diagnosticată cu una dintre cele mai necruţătoare boli: leucemia.

de Redactia Observator

la 17.01.2019 , 17:39

Are doar 15 ani, dar viaţa a încercat-o de multe ori. Este povestea Andreei, o tânără din Bistriţa Năsăud, diagnosticată cu una dintre cele mai necruţătoare boli: leucemia.

Sunt 300 de oameni care cântă şi aplaudă în acordurile muzicii folk şi populare. Nu au venit la Casa de Cultură din Năsăud doar pentru spectacolul de pe scenă. Cu un bilet de numai 15 lei, ajută o tânără să lupte pentru viaţă.

De un an întreg, Andreea trăieşte pe un pat de spital din Târgu-Mureş. Ar fi trebuit să fie în clasa a 9-a, însă leucemia cu care a fost diagnosticată a oprit-o să îşi continue viaţa obişnuită. Deşi boala are leac, costurile lunare pentru tratament se ridică la zeci de mii de lei. O sumă uriaşă, de care părinţii ei fac rost doar prin împrumuturi.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până acum, din donaţii şi din biletele cumpărate s-au strâns peste 8 mii de lei. Pentru a învinge însă boala, Andreea are nevoie şi de transfuzii regulate. Doritorii pot dona sânge special pentru ea la Centrul de Transfuzii din Bistriţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Concert caritabil la Bistriţa Năsăud pentru Andreea, o tânără diagnosticată cu leucemie