Antena Meniu Search
x

Video Concurs sportiv pentru copiii de toate vârstele în parcul central din Bistrița

A fost agitaţie mare, ieri, în parcul central din Bistrița. După doi ani de pauză, zeci de copii și adolescenți au ieşit cu biciclete, role şi skate-uri pe pistele speciale amenajate în parc, la primul concurs organizat după pandemie. 

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 09:52

Vezi și
  • Concurs sportiv pentru copiii de toate vârstele în parcul central din Bistrița

Copii de toate vârstele, dar şi adolescenţi şi tineri, şi-au pus genunchiere, cotiere şi cască de protecţie şi au ieşit cu bicicletele, rolele, trotinetele și skateboardurile să facă show.

Mihai Hunyadi, organizator: E un sport care te muncește, în 3 ture esti deja transpirat oricât de atletic ai fii şi merge de la 2 ani când deja doar încep să-și pastreze echilibrul, până la 99 de ani și după. E pentru toată lumea, orice tip de vehicul, nemotorijat, trotinetă skateboard, bicicileta, orice poate să le folosească

Înainte de competiţie, cei 24 de copii cu varstre cuprinse între 2 și 11 ani au participat la un antrenament, suprapravegheaţi fiind de bicicliști profesioniști. Copii spun că pasiunea este mult mai mare decât teama de a se accidenta, iar sportul îi ține departe de calculator, tabletă sau telefon. În plus dau dovadă de un curaj imens.

Nu doar participanții au avut emoții, ci și părinții, care i-au însoțit.

Mamă: Sportul este foarte important pentru dezvoltarea lui că și persoană, caracter, temperament, totul. este foarte important sportul pentru dezvoltare

Competiția se află la a doua ediție, iar organizatorii speră că în această vară să aibă loc şi alte evenimente de acest gen în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Concurs sportiv pentru copiii de toate vârstele în parcul central din Bistrița