Antena Meniu Search
x

Concurs de tăiat lemne cu joagărul, la Serbările Zăpezii în Vatra Dornei

Cei mai puternici şi iscusiţi bărbaţi s-au întrecut aseară într-o competiţie inedită, la care s-au oferit şi premii, bineînţeles. Opt echipe au fost puse să taie cu joagărul lemne, contra-timp. Iar cei mai îndemânatici au ocupat şi primele locuri pe podium.

de Redactia Observator

la 16.02.2020, 14:34

Vezi și
  • Opt echipe s-au întrecut la tăiat lemne.
  • La Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei a venit și DJ Project.

Cei mai puternici şi iscusiţi bărbaţi s-au întrecut aseară într-o competiţie inedită, la care s-au oferit şi premii, bineînţeles. Opt echipe au fost puse să taie cu joagărul lemne, contra-timp. Iar cei mai îndemânatici au ocupat şi primele locuri pe podium. Totul a fost organizat în cadrul evenimentului tradiţional "Serbările Zăpezii", din Vatra Dornei.

Cele opt echipe formate din bărbaţi puternici şi iscusiţi care au luat parte la concursul de tăiat lemne, au urcat pe scenă, în faţa mulţimii cu un singur gând, să câştige primul loc.

Dar nici locul doi nu este mai prejos. Tată şi fiu, au făcut echipă şi pentru prima dată în viaţa lor au tăiat lemne împreună.

Pe lângă concursul de tăiat lemne, publicul spectator a avut parte şi de surprize. Artiştii de la DJ Project au încălzit atmosfera, iar oamenii au dansat necontenit.

Serbările Zăpezii din Vatra Dornei au ajuns la cea de-a 36 ediţie şi astăzi se vor încheia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Concurs de tăiat lemne cu joagărul, la Serbările Zăpezii în Vatra Dornei