Antena Meniu Search
x

400 de motociclisti participa la concursul ''Enduro-Panorama"

400 de motociclisti au rascolit pamantul in Tinutul Padurenilor, din Hunedoara. Concursul "Enduro-Panorama" a ajuns la a cincea editie, iar pe lista de start s-au inscris iubitori ai sportului pe doua roti din toata Europa.

Vezi și

400 de motociclisti au mers in coloana catre zona de start. Grupati in doua clase, extrem si hobby, fiecare a incercat sa demonstreze ca merita sa participe la concurs.

Bustenii pe post de obstacole si pantele abrupte nu i-au intimidat pe participanti, iar cateva rampe amplasate pe traseu i-au provocat sa faca salturi spectaculoase.

Adrenalina in cea mai pura forma au simtit-o extremistii. Pe un traseu montan, printr-o padure deasa, au turat la maximum motoarele ca sa treaca prin santuri adanci si pline cu namol.

O groapa mai greu de observat i-a luat prin surprindere pe cativa motociclisti, printre care si Dani Otil. Dupa o cazatura brusca, realizatorul TV a avut nevoie de ajutor ca sa poata continua cursa.

Indiferent de problemele intampinate pe traseu, iubitorii aventurii in natura s-au declarat extrem de satisfacuti la finalul intrecerii.

Doar cei care au trecut toate probele preliminarii se pot alinia la start, in aceasta dimineata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » 400 de motociclisti participa la concursul ''Enduro-Panorama"