Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Confesiunile parcagiilor de ocazie

Cateodata e mai usor sa gasesti o comoara ascunsa decat un loc de parcare in Bucuresti. Dar si atunci cand il gasesti, te trezesti ca locul de parcare vine la pachet si cu un individ care te directioneaza de parca aterizezi cu avionul

Vezi și

Cu miscari greoaie, soferul parcheaza la locul indicat. Indicatiile parcagiului par si ele ceva mai stangace, dar pana la urma, nu este un specialist in domeniu. Este reporterul nostru care incearca pentru o ora sa devina "samariteanul soferilor". Stradaniile lui nu sunt lipsite de succes. Omul coboara din masina cu mana plina.

Binevoitori prin "fisa postului", parcagii de ocazie se agita de zor sa gaseasca un loc de parcare in zonele aglomerate ale Capitalei. O bucatica de trotuar libera printre sutele de masini parcate este o mana cereasca pentru ei.

Dupa ce isi flutura putin mainile in aer si dau cateva indicatii soferilor, parcagii isi asteapta rasplata "binemeritata". "Specialistul" se lauda ca, daca aduna banut cu banut, poate ajunge sa castige peste 2000 de lei pe luna. Fiindca il banuia de nesinceritate, reporterul nostru a vrut sa testeze spusele parcagiilor.

Cu lejeritate, omul scoate o bancnota din buzunar. A invatat obiceiul chiar daca nu este de pe meleagurile noastre. “Tu esti de la televiziune si nu vrei banii?!”, se mira strainul.

Nu la fel de mare ar fi fost bucuria daca si-ar fi gasit masina lovita sau zgariata. Multi soferi prefera sa dea cinci lei pentru o parcare decat sa plateasca sute pentru o reparatie. “M-am pomenit cu masina zgariata, asa ca prefer sa dau”, spune un sofer.

Iar pentru multi conducatori auto asta a devenit o obisnuinta. Mai ales ca locurile de parcare tind sa se aglomereze. Nu neaparat cu masini, ci cu baieti descurcareti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Confesiunile parcagiilor de ocazie