Antena Meniu Search
x

Se înmulţesc conflictele violente între taximetrişti şi şoferii Uber. Ultimul, în parcarea unui mall din Timişoara

O nouă bătălie s-a purtat noaptea trecută în războiul taxi - Uber. Câmpul de luptă a fost parcarea unui centru comercial din Timişoara.

Vezi și

O nouă bătălie s-a purtat noaptea trecută în războiul taxi - Uber. Câmpul de luptă a fost parcarea unui centru comercial din Timişoara, unde mai mulţi taximetrişti l-au atacat pe un şofer concurent. Ar fi fost o răzbunare, după ce un coleg de-al lor a anunţat prin staţie că a fost lovit de mai mulţi şoferi de la Uber. Jandarmii au calmat spiritele. Însă, doar pentru moment.

Înconjurat de mai mulţi şoferi de taxi furioşi, bărbatul se baricadează în maşină. Însă nici acolo nu pare în siguranţă. Taximetriştii vor răzbunare. Cu puţin timp înainte, unul dintre colegii lor ar fi fost ameninţat. De un şofer Uber, susţine el.

Speriat, bărbatul a apăsat butoul de panică din maşină. Imediat, s-a aprins conflictul mocnit dintre cele două tabere. Mai mulţi şoferi de taxi au pornit în căutarea rivalilor. I-au găsit în cele din urmă. A fost nevoie de intervenţia oamenilor legii pentru a calma spiritele.

Nu pentru mult timp însă. În timp ce 12 persoane erau duse la audieri, mai mulţi taximetrişti au trecut prin faţa locuinţei primarului Nicolae Robu şi au claxonat. 

La Timişoara, lucrurile nu s-au calmat nici astăzi. Peste 400 de taximetrişti au protestat în zona stadionului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Reprezentanţii Uber România au declarat că vor investiga incidentul şi condamnă vehement violenţa de orice gen. Până la această oră, conducerea firmei de taxi nu a oferit niciun punct de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Se înmulţesc conflictele violente între taximetrişti şi şoferii Uber. Ultimul, în parcarea unui mall din Timişoara