Antena Meniu Search
x

Simona Halep a ajuns la spital după finala feminină de la Australian Open. Organizatorii turneului s-au speriat şi au reacţionat la finala masculină

O fotografie în care Simona Halep apare pe un pat de spital, cu o perfuzie în mână face înconjurul planetei şi naşte controverse uriaşe.

Vezi și

O fotografie în care Simona Halep apare pe un pat de spital, cu o perfuzie în mână face înconjurul planetei şi naşte controverse uriaşe. Organizatorii Openului Australian sunt puşi la zid de către fanii din toată lumea, după ce astăzi au decis să tragă acoperişul arenei pentru finala masculină. Ieri însă, decizia controversată a creat probleme ambelor jucătoare.  În pofida internării, Simona este bine, a declarat în exclusivitate pentru Observator tatăl ei, Stere Halep. 

Zâmbetul Simonei, de care australienii s-au îndrăgostit în timpul conferinţei de presă, a pălit după un turneu jucat cu eforturi titanice.  A avut nevoie, pentru a doua oară în aceeaşi zi, de ajutorul medicilor. Vizibil slăbită şi cu o perfuzie în mâna stângă, românca a stat câteva ore internată într-un spital din Melbourne.

A jucat într-un aer sufocant. Erau 32 de grade doar la sol. Şi umiditate ridicată. În setul al doilea, medicii i-au măsurat tensiunea. Sportiva noastră avea probleme respiratorii. 

Simona a povestit că pauza impusă de căldură, înaintea setului decisiv, i-a prins bine. A mers 10 minute la vestiare, la aer condiţionat. Decizia organizatorilor de a nu trage acoperişul arenei în timpul finalei feminine a creat controverse. Mai ales că astăzi, Roger Federer a câştigat la umbră. 

Organizatorii au transmis că decizia i-a aparţinut arbitrului, care s-a consultat cu specialiştii de la Meteorologie, dar şi cu personalul medical. Simona a transmis însă că are suficientă putere în interior să lupte cu orice. Şi-a luat deocamdată o pauză de refacere. 

Campioana noastră se va întoarce mâine în ţară. A anunţat că trebuie să vadă rezultatul RMN-lui, pentru a stabili următorul turneu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Simona Halep a ajuns la spital după finala feminină de la Australian Open. Organizatorii turneului s-au speriat şi au reacţionat la finala masculină