Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care un poliţist, fost luptător în trupele speciale, a fost înjunghiat la Iaşi de un membru al clanului Corduneanu

Încă un poliţist a ajuns victima interlopilor. De această dată s-a întâmplat la Iaşi. Agentul, un fost luptător din trupele speciale, ar fi fost urmărit.

Vezi și

Încă un poliţist a ajuns victima interlopilor. De această dată s-a întâmplat la Iaşi. Agentul, un fost luptător din trupele speciale, ar fi fost urmărit şi înjunghiat de un membru din clanul Corduneanu, recunoscut pentru violenţe. Sindicalişti din Poliţie cred că tânărul a fost rescunoscut de agresori, după ce, în trecut, ar fi participat la percheziţii în casele acestora. Şi ar fi decis să se răzbune pe el. Este anchetă pentru tentativă de omor, iar agresorii nu au fost prinşi.

Era patru dimineaţa când poliţistul şi iubita sa au intrat în conflict cu interlopii într-un club din Iaşi. Iulian Dumitraş, fost luptător la trupele speciale şi campion naţional la arte karate, a fost lovit cu pumnul în faţă. Scandalul a continuat în afara localului, iar petele de sânge arată că a fost o răfuială violentă. Angajaţii clubului neagă evenimentul.

Poliţistul şi iubita lui au luat un taxi şi au plecat spre spital. La câţiva paşi de unitatea medicală, agentul era aşteptat de doi indivizi. Unul dintre ei l-a înjunghiat. Şi iubita agentului a avut nevoie de îngriji medicale. 

Sindicaliştii din Poliţie spun că agresorii sunt din clanul Corduneanu, recunoscuţi pentru violenţă. Şi nu este exclus ca agentul înjunghiat să fi participat în trecut la percheziţii în casele suspecţie.

Pe acelaşi subiect

Scandalul s-ar fi putut încheia tragic. Însă, Iulian Dumitraş a ştiut cum să se apere. A fost campion naţional în 2017, la proba de Kumite individual.

Acum, starea poliţistului este stabilă, dar va mai rămâne internat. Procurorii trebuie să stabilească de la ce a început bătaia din club şi cine a dat primele lovituri. Au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi au mai mulţi suspecţi. 

La începutul lunii decembrie, un luptător de la trupele speciale din Suceava a fost lovit în cap cu sabia de un interlop, în timpul unor percheziţii. Poliţistul nu purta casca de protecţie şi a ajuns în stare critică la spital. În urmă cu câteva zile, Ciprian Sfichi a fost transferat la un spital de recuperare din Reghin, iar medicii spun că şi-a  revenit spectaculos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Motivul pentru care un poliţist, fost luptător în trupele speciale, a fost înjunghiat la Iaşi de un membru al clanului Corduneanu