Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Constanța, sub cod portocaliu de ger și viscol. Două femei însărcinate şi un bărbat cu probleme cardiace, preluaţi de o autoşenilată şi duşi la spital

Două femei însărcinate şi un bărbat cu probleme cardiace din Tortomanu, Constanţa, au fost preluaţi luni seara de o autoşenilată şi transportaţi la spital.

de Redactia Observator

la 26.02.2018 , 23:29

- Foto: Hepta

Două femei însărcinate şi un bărbat cu probleme cardiace din localitatea Tortomanu, din judeţul Constanţa, au fost preluaţi luni seara de o autoşenilată şi transportaţi la Spitalul din Medgidia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în zonă s-a deplasat o autoşenilată a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, însoţită de doi paramedici şi de o asistentă. 

Echipa de intervenţie a preluat două femei însărcinate, dar şi un bărbat cu probleme cardiace, transportându-i la Spitalul Municipal Medgidia.

Articolul continuă după reclamă

Tot luni, o autoşenilată a mers luni în localitatea Călugăreni, din Constanța, pentru a prelua o femeie însărcinată în 36 de săptămâni, care anunţase că are contracţii.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost dusă cu autoşenilata la Gălbiori, acolo unde o aştepta o ambulanţă de la Serviciul Judeţean, aceasta urmând să o transporte la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

O altă intervenţie a avut loc în judeţul Constanţa, 12 autoturisme fiind ajutate de utilaje de deszăpezire şi de poliţiştii de la Rutieră să parcurgă o porţiune de drum cu probleme.

Astfel, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor determinate de circulaţia în condiţii de iarnă, iar pe o porţiune de drum cuprinsă între localităţile Cobadin şi Murfatlar, ei au însoţit o coloană de 12 autoturisme, care a circulat în spatele utilajelor de deszăpezire.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Constanța, sub cod portocaliu de ger și viscol. Două femei însărcinate şi un bărbat cu probleme cardiace, preluaţi de o autoşenilată şi duşi la spital