Antena Meniu Search
x

O nouă contestaţie blochează reabilitarea Cazinoului din Constanţa

Cazinoul din Constanţa pare condamnat să se prăbuşească! Reabilitarea clădirii-simbol a Constanţei a fost din nou blocată, printr-o contestaţie.

de Redactia Observator

la 16.09.2019, 21:36

Vezi și

Cazinoul din Constanţa pare condamnat să se prăbuşească! Reabilitarea clădirii-simbol a Constanţei a fost din nou blocată, printr-o contestaţie.

Este a patra oară când reabilitarea Cazinoului din Constanţa este oprită de contestaţiile firmelor care participă la licitaţii. Compania Naţională de Investiţii, cea care se ocupă de proiect, atribuise contractul de 12 de milioane de euro unui consorţiu de firme, iar cele două părţi urmau să bată palma în aceste zile. 

Doar că această contestaţie, venită din partea altor firme, va întârzia planul cu luni întregi, în cel mai bun caz. Într-un alt scenariu, contestaţia poate fi admisă, iar întreg procesul de licitaţie va fi reluat, ceea ce poate dura chiar şi un an. În tot acest timp, Cazinoul se degradează cu fiecare zi, existând chiar pericolul prăbuşirii.

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a făcut astăzi un apel la Compania de Investiţii pentru a grăbi analizarea dosarului. Totodată, edilul îi roagă şi pe contestatari, în cazul în care primesc răspuns negativ, să nu ducă acest caz în instanţă unde ar putea fi blocat cu anii. Prea mult, pentru monumentul-simbol care are nevoie urgentă de salvare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O nouă contestaţie blochează reabilitarea Cazinoului din Constanţa