Antena Meniu Search
x

Controale de amploare în Suceava. Doi miri, nevoiți să mute nunta în ultima zi

Au fost controale de amploare seara trecută în judeţul Suceava! Oamenii legii au verificat localurile, sălile de evenimente şi restaurantele, după ce în oraşul Suceava a fost depăşit pragul de infectare de 1,5 la mia de locuitori. Interdicţia de a organiza evenimente cu participarea a zeci de invitaţi, i-a împins pe unii să încalce legea, iar pe alţii să se adapteze.

de Redactia Observator

la 11.10.2020, 10:05

Vezi și
  • Polițiștii au dat amenzi de peste 35.000 de lei
  • Doi miri au schimbat localul de nuntă pe ultima sută de metri
  • Cele mai importante știri ale zilei, al Observatorul orei 19

Seara trecută nu a fost una fericită pentru zeci de petrecăreţi care s-au adunat la un local din municipiul Suceava. Autorităţile au spart petrecerea de majorat la care participau zeci de tineri, dar şi părinţii acestora.

Pe tot parcursul acțiunii de azi-noapte, care a avut loc în întreg județul, au fost acordate peste 200 de amenzi cu o valoare totală de peste 35.000 de lei.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: După doar o oră şi jumătate de controale am identificat mai multe neregularităţi. Iată şi acest local care, în ciudat interdicţiilor, a organizat o petrecere privată cu circa 40 de persoane încălcând practic legislaţia în vigoare.

Restricțiile impuse în municipiul Suceava i-au făcut pe unii să caute soluţia de avarie. Unii tineri, proaspăt reveniți în țară pentru a face nuntă, s-au trezit că trebuie sa-şi caute locaţia chiar în noaptea dinaintea marelui eveniment.

Toderichă Ion, mire: În câteva ore ca să primesc o ştire din asta şi să poţi să organizezi legal în altă parte este foarte greu, nu e uşor deloc.

Din fericire, mirii au găsit o locaţie la 30 de kilometri de Suceava, mai exact în Fălticeni. Prezenţa oamenilor legii nu i-a speriat pe petrecăreţi pentru că evenimentul s-a organizat în mare parte afară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, nimic nu a stat în calea mirilor pentru a se bucura de unicul eveniment din viaţa lor.

Toderichă Claudia, mireasă: Aş putea scrie o întreagă carte despre nunta mea, nu este ceea ce am visat, dar mă bucur că s-a întâmplat cum s-a întâmplat şi am reuşit să am un eveniment cât de cât drăguţ de care să-mi aduc aminte cu bucurie.

Controalele de amploare au fost făcute în întreaga ţară. În Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, o nuntă cu 70 de oameni a fost spartă de oamenii legi şi s-au acordat un total de 7 amenzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Controale de amploare în Suceava. Doi miri, nevoiți să mute nunta în ultima zi