Antena Meniu Search
x

Controversata expozitie Human Body a dat startul unui razboi, in Romania, intre Ministerul Educatiei si Muzeul Antipa

Controversata expozitie Human Body a dat startul unui razboi si in Romania. Intre Ministerul Educatiei si Muzeul Antipa. Sefii din invatamant le-au cerut dascalilor sa-si duca elevii sa vada expozitia cu 200 de corpuri umane doar cu acordul parintilor.

Vezi și

Sefii de la Muzeul Antipa, sunt dezamagiti de sefii din Ministerul Educatiei si le cer dovezi! Cer sa spuna public cum au ajuns la concluzia ca expozitia de cadavre i-ar afecta pe copii. Mai ales ca, de la deschidere, reprezentantii muzeului au stabilit foarte clar: copiii trebuie sa vina insotiti de parinti sau profesori. Ba mai mult, spun ca i-au invitat pe profesori sa vada exponatele, gratuit, inainte sa vina cu elevii.

In plus, reprezentantii Muzeului mai aduc un argument. Anatomia e materie de studiu in scoala. La mijloc e, totusi si o usoara neintelegere. Pe principiul - telefonul fara fir. In scoli, profesorii au fost anuntati ca NU au voie sa viziteze Muzeul Grigore Antipa, desi in hartia trimisa de Minster Inspectoratelor e specificat doar ca e necesar acordul scris al parintilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Controversata expozitie Human Body a dat startul unui razboi, in Romania, intre Ministerul Educatiei si Muzeul Antipa