Antena Meniu Search
x

Un elev a fost luat cu salvarea de la ore, după ce învăţătoarea l-a ameninţat! Părinţii au sesizat procuratura

O învăţătoare din Bistriţa Năsăud şi-ar teroriza atât de tare elevii, încât 16 dintre ei au ajuns la spital, dar şi la psiholog!

Vezi și

O învăţătoare din Bistriţa Năsăud şi-ar teroriza atât de tare elevii, încât 16 dintre ei au ajuns la spital, dar şi la psiholog! Părinţii copiilor spun că femeia i-ar bate, i-ar jigni şi chiar i-ar ameninţa cu repetenţia. Oamenii sunt decişi să pună capăt acestei situaţii, aşa că au depus plângeri la toate autorităţile competente. Învăţătoarea acuzată a refuzat dialogul cu jurnaliştii şi a chemat jandarmii.

Copii care nu au mai mult de zece ani au ajuns la spital cu atacuri de panică, din cauza bătăilor pe care le-ar fi primit de la învăţătoare, acuză părinţii. În satul Piatra Fântânele din Bistriţa-Năsăud, 20 de elevi, din clasele I-IV, sunt învăţaţi carte de un singur dascăl. 

"Băiatul e stresat de nici nu mai vrea să-l dau la şcoală!", spune tatăl unui copil. Iar mama altuia adaugă: "Cand ajunge la scoala se schimbă la faţă." 

16 copii au trecut deja pe la psiholog. Pentru unul dintre ei, căruia i s-a făcut rău la şcoală, a fost chemată ambulanţa: "Atac de panica a facut baiatul, din cauza ca  a fost stresat." 

Pe acelaşi subiect

Alături de părinţii revoltaţi, am bătut la poarta şcolii, să stăm de vorbă cu învăţătoarea. Femeia, însă, a chemat jandarmii. Deşi ştiu de o săptămână de scandal, inspectorii şcolari au decis să facă abia azi un control la şcoala din sat. 

Camelia Tabără, inspector şef ISJ Bistriţa Năsăud: "Este inadmisibil să avem copii terorizaţi, este indamisibil să avem copii care nu vin cu confort şi cu stare de bine la şcoală, dascălii care au greşit vor raspunde." 

Părinţii au cerut şi sprijinul procurorilor, care o cercetează acum pe învăţătoare pentru purtare abuzivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un elev a fost luat cu salvarea de la ore, după ce învăţătoarea l-a ameninţat! Părinţii au sesizat procuratura