Antena Meniu Search
x

Un copil de 11 ani, din Târgu Jiu, a devenit erou a găsit pe stradă un portofel plin cu bani, dar nici măcar nu l-a deschis

Gest admirabil făcut de un elev de 11 ani din Tîrgu-Jiu. A găsit pe stradă un portofel plin cu bani, dar nici măcar nu l-a deschis.

Vezi și

Gest admirabil făcut de un elev de 11 ani din Tîrgu-Jiu. A găsit pe stradă un portofel plin cu bani, dar nici măcar nu l-a deschis. Nu s-a gândit să-l păstreze, ci a mers la şcoală şi i l-a dat dirigintei lui. Puştiul a fost felicitat în faţa întregii şcoli, chiar în cadrul manifestărilor dedicate Unirii.

Sunt ropote de aplauze pentru un gest demn de toată admiraţia! Gabriel, un elev de 11 ani din Tîrgu Jiu, a găsit pe stradă un portofel plin cu bani. Nu l-a păstrat, ci l-a dat proprietarului. Iar gestul i-a fost răsplătit de conducerea şcolii, chiar în timpul festivităţilor dedicate Micii Uniri.

Gabriel a găsit portofelul în drum spre şcoală. Nici măcar nu l-a deschis, ci s-a dus direct la diriginta lui.

Gabriel Stan, elev: "Sincer, intrasem într-o stare de wow! Nu ştiam ce să fac cu acel portofel când l-am găsit."

Primul care l-a felicitat pentru gestul făcut a fost chiar proprietarul portmoneului.

Gabriel Stan, elev:"A venit să mă felicite, am dat mâna ca doi oameni maturi."

Gabriel e unul din acei copii excepţionali şi vrea ca pe viitor să facă numai fapte bune. Aşa că, atunci când va creşte, vrea să devină poliţist.

În portofelul pe care elevul l-a găsit, erau câteva sutele de lei, carduri bancare și documente de identitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 11 ani, din Târgu Jiu, a devenit erou a găsit pe stradă un portofel plin cu bani, dar nici măcar nu l-a deschis