Antena Meniu Search
x

Copil agresat la cresa de stat din Suceava

Caz tulburator intr-o cresa din Suceava. Mama unui baietel de trei ani o acuza pe asistenta unitatii ca i-a agresat copilul. Si nu ar fi pentru prima data

Vezi și

Acelasi incident s-ar fi intamplat si in urma cu mai putin de doua luni, cand femeia si-ar fi luat baiatul de la gradinita cu parul smuls, pe motiv ca. nu ar fi fost cuminte. “L-a zmuls, l-a insfacat de par si i-a spus: treci acolo cu copiii la nisip”, a detaliat mama copilului.

Disperata, mama copilului a decis sa faca ceva, mai ales ca nu ar fi pentru prima data cand isi ia copilul de la gradinita cu traume. “Copilul era din ce in ce mai speriat. Se scapa pe el, lucru care, acasa, nu se intampla niciodata”, a mai adaugat mama.

Femeia l-a crezut pe copil si a reactionat. A scos mai intai un certificat medico-legal pe care l-a depus, impreuna cu o plangere, la politie. “Fiul acesteia s-a intors de la cresa avand o leziune in zona scalpului. Copilul a relatat faptul ca a fost tras de par de una dintre ingrijitoare”, a declarat Comisarul Sef IPJ Suceava.

Mama a mers, insa, si la cei pe care ii considera raspunzatori. La directoarea singurei crese din stat din Suceava, cea care a rugat-o sa nu faca toate demersurile legale. Acum, directoarea a spuns altceva: “I-am spus si mamei, mergeti pana la capat. Eu imi voi face treaba. Discutii au fost, ca a spus, ca a facut, dar nu s-a confirmat”.

Si toata lumea s-a implicat. O prietena de familie a impartit, in fata cresei, fotografii cu ranile copilului. Pe internet, au fost puse aceleasi imagini, iar reactiile nu au intarziat sa apara. "Si mie mi-au dat de banuit unele incidente. Cand il puneam sa ii schimb scutecul plangea si punea mana la fundulet sa nu il bat”, a marturisit unul dintre parinti. "Si noi am patit-o la acea cresa! Nu mi-am recunoscut propriul copil, daca va puteti inchipui asta!! Am aflat apoi ca a fost data cu capul de calorifer!", a exclamat una dintre mame.

Si totusi o ancheta interna ar fi pornit. Iar vinovata risca sa ramana fara contractul de munca. “Dansa spune ca s-a prins, a vrut sa traga copilul si un inel, cu ceva, i s-a prins parul copilului si s-a agatat”, i-a luat apararea directoarea cresei.

Acum, ingrijitoarea s-a ales si cu dosar penal. Este cercetata pentru lovire si alte fapte violente, iar verificarile continua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Copil agresat la cresa de stat din Suceava