Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 5 ani, filmat în timp ce conduce un bolid într-o parcare

Un copil de numai cinci ani din Craiova a fost filmat de tatăl său în timp ce face viraje periculoase la volanul unui bolid de lux. Imaginile par surprinse în parcarea unui drum public şi au ajuns în atenţia poliţiei. În România, tot mai mulţi copii sunt încurajaţi de părinţi să urce la volan.

de Redactia Observator

la 02.05.2019 , 21:02

Un copil de numai cinci ani din Craiova a fost filmat de tatăl său în timp ce face viraje periculoase la volanul unui bolid de lux. Imaginile par surprinse în parcarea unui drum public şi au ajuns în atenţia poliţiei. În România, tot mai mulţi copii sunt încurajaţi de părinţi să urce la volan, deşi pericolul este imens şi pentru ei, şi pentru ceilalţi şoferi.

La doar cinci ani, copilul se urcă la volanul bolidului de lux şi începe să conducă. Nu ezită nicio clipă, semn că nu este la prima aventură pe patru roţi.

Copilul filmat la volan, viraje periculoase şi cu ATV-ul

Vezi și

În loc să-l oprească, tatăl îl filmează şi se laudă apoi pe Facebook. Şoferii care ştiu cât de periculoasă e o manevră greşită la volan abia îşi găsesc cuvintele în faţa unor asemenea imagini. 

Copilul a mai fost filmat când face viraje periculoase, pe un ATV. 

Poliţia a deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi încredinţarea maşinii unui minor, dar ar putea extinde cercetările, după ce în spaţiul public au apărut şi imagini în care acelaşi băieţel mânuieşte arme albe pe stradă.

Sunt gesturi pentru care ar putea răspunde tatăl lui, un apropiat al clanului Bercea. Agenţii vor sesiza şi Protecţia Copilului.

Lipsa de educaţie, periculoasă pentru participanţii la trafic 

Din păcate, astfel de cazuri sunt tot mai frecvente. În Mehedinţi, de exemplu, o fetiţă cu suzeta agăţată de gât este filmată când trage de volan şi atinge schimbătorul de viteză. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În februarie, un adolescent de 14 ani din Suceava a lovit o maşină de poliţie în goana lui haotică. 

Iar în Timiş, fiul minor al unui afacerist a ieşit la o plimbare periculoasă pe străzi, după ce a furat autoturismul tatălui. 

Părinţii care pun volanul în mâinile copiilor-minori riscă până la 3 ani de închisoare. Peste o sută de astfel de cazuri sunt depistate de politişti, în fiecare an, pe drumurile publice. Foarte multe, însă, rămân nedescoperite şi nepedepsite. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Copil de 5 ani, filmat în timp ce conduce un bolid într-o parcare