Antena Meniu Search
x

Copil de 12 ani din Târgu Jiu, la şefia MAI. Gabriel i-a luat locul ministrului Carmen Dan pentru o zi

Vom avea un nou Ministru de Interne! Chiar mâine împlineşte 12 ani, este din Târgu Jiu. Gabriel Stan a fost invitat să ocupe pentru o zi scaunul lui Carmen Dan, în semn de apreciere după ce, în urmă cu trei luni, băiatul a găsit un portofel pe stradă şi l-a returnat proprietarului.

Vezi și

Vom avea un nou Ministru de Interne! Chiar mâine împlineşte 12 ani, este din Târgu Jiu şi, pentru funcţie îl recomandă. simţul cinstei şi al corectitudinii. Gabriel Stan a fost invitat să ocupe pentru o zi scaunul lui Carmen Dan, în semn de apreciere după ce, în urmă cu trei luni, băiatul a găsit un portofel pe stradă şi l-a returnat proprietarului. Astăzi, l-am surprins pe Gabriel în timp ce repeta rolul important pe care-l va avea mâine.

Gabriel îşi ia rolul foarte în serios. A venit încă de astăzi la Minister ca să-şi dea seama ce însemnă această funcţie. A vizitat clădirea impunătoare, a supravegheat pregătirile pentru mâine şi s-a oprit chiar în faţa celei mai importante uşi. Cea de ministru!

Ştie că un ministru are puterea să ia decizii importante. Aşa că are deja un plan. 

Eu aş lua decizia ca poliţiştii să instruiască pe copii. Cum să reacţioneze în caz de urgenţă, spune Gabriel.

Ar mai avea câteva idei, dar le păstrează pentru întâlnirea cu actualul ministru de Interne, Carmen Dan. Astăzi, i-a vizitat biroul. Abia aici au început adevăratele emoţii.

În urmă cu patru luni, în drum spre şcoală, Gabriel a găsit pe jos un portofel. A luat imediat decizia de a-l duce dirigintei, ca să găsească proprietarul. Primul care l-a felicitat public a fost directorul şcolii. 

În semn de mulţumire pentru gestul lui, Gabriel a fost invitat de Ministrul Carmen Dan, să-i ia locul pentru câteva ore, chiar de ziua lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copil de 12 ani din Târgu Jiu, la şefia MAI. Gabriel i-a luat locul ministrului Carmen Dan pentru o zi