Antena Meniu Search
x

Video Copil de 5 ani mort în accident, în Argeș. Tatăl copilului, pompier, a fost anunțat chiar de colegii care au intervenit

Accident tragic, noaptea trecută, pe şoselele din Argeș. Un copil de 5 ani a murit, iar sora lui, de 9 ani a fost rănită grav după ce maşina condusă de mama lor a intrat cu putere într-un utilaj de deszăpezire.

de Redactia Observator

la 07.02.2021, 10:59

Vezi și

Depășiri șocante, șoferi inconștienți

Ambii copii se aflau pe bancheta din spate. Femeia de 34 de ani se angajase într-o depăşire. Şoferul utilajului a văzut maşina venind pe contrasens, dar nu a mai avut timp pentru nicio manevră care să evite coliziunea.

În urma impactului şi femeia a ajuns în stare gravă la spital. Tânăra este soţie de pompier. Aşa se face că tatăl copiilor a aflat de accident chiar de la colegii săi, care au intervenit la faţa locului.

Se pare că depăşirile riscante sunt la ordinea zilei pe şoselele din România.

O dovedesc chiar imaginile filmate de camerele de bord ale şoferilor. O altă cenă a fost surprinsă pe un drum naţional din Bistița-Năsăud. Poliţiştii s-au autosesizat şi au început o anchetă.

Un incident similar s-a întâmplat şi pe o şosea din Tulcea. În curbă şi pe marcaj continuu, un şofer a fost filmat cum depăşea cu viteză mare o coloană de maşini. Doar reflexul rapid al femeii care a şi filmat scena a dus la evitarea unui accident grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copil de 5 ani mort în accident, în Argeș. Tatăl copilului, pompier, a fost anunțat chiar de colegii care au intervenit