Antena Meniu Search
x

Copil găsit mort lângă sondă

Inima unor părinţi din Prahova este sfâşiată de durere. Băiatul lor, de 9 ani, a fost găsit fără suflare lângă o sondă de petrol. Moartea lui rămâne deocamdată un mister, dar oamenii sunt convinşi că s-a intoxicat cu gazul emanat prin conducta fisurată.

Vezi și

Mirosul este dealtfel extrem de puternic în zonă, spun localnicii. După tragedie, reprezentanţii companiei au îngrădit sonda cu o bandă. Tatăl abia îşi stăpâneşte lacrimile. Marian era cel mai mic dintre cei patru copii ai lui.

Ieri, după ore, băiatul, elev în clasa a doua, a plecat de la şcoală. Pe drum, s-a întâlnit cu mama lui care i-a dat o pungă şi i-a spus să meargă direct acasă.

Mai târziu, femeia şi-a sunat soţul, dar a aflat că cel mic nu a mai ajuns. Disperaţi, părinţii şi vecinii au început să-l caute peste tot. La 8 seara, au anunţat şi poliţia.

Din păcate, cele mai întunecate presimţiri s-au adeverit. La miezul nopţii, copilul a fost găsit fără suflare lângă o sondă de petrol, la câteva sute de metri de casă.

Conducta, aflată în apropierea locuinţelor, nu este îngrădită iar lângă ea se află o groapă plină cu petrol. Copiii se joacă adesea acolo, fără să realizeze că moartea îi pândeşte în aer. Azi-dimineaţă, mirosul înţepător se simţea în toată zona.

Copilul nu are urme de violenţă şi, cel mai probabil, a murit intoxicat. Necropsia va stabili însă cauza morţii.

Îndureraţi, părinţii se pregătesc acum de înmormântare. Oamenii au lăsat în locul unde şi-au pierdut copilul jucăria lui preferată. Compania care deţine sonda nu le-a oferit până în acest moment nicio explicaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Copil găsit mort lângă sondă