Antena Meniu Search
x

Un copil de numai un an şi jumătate, a fost abandonat de tatăl lui, într-o parcare, în Constanţa

Scene înfiorătoare, în Constanţa. Un bărbat şi-a abandonat propriul copil de nici doi ani într-o parcare din oraş, doar ca să se răzbune pe mama celui mic, cu care se certase.

de Cătălina Buzoianu

la 17.07.2020, 15:40

Vezi și
  • Totul ca să se răzbune pe mama copilului cu care se certase la telefon.
  • Un agent de pază a auzit plânsetele disperate ale băiatului şi a alertat autorităţile.

Băieţelul a avut noroc, a fost descoperit de un paznic, care a alertat poliţia. Când l-au luat, oamenii legii au descoperit că fusese agresat. Acum copilul se află în grija unui asistent maternal, iar tatăl a fost reţinut. 

Totul ca să se răzbune pe mama copilului cu care se certase la telefon. Un agent de pază a auzit plânsetele disperate ale băiatului şi a alertat autorităţile.

Copilul de numai un an şi jumătate a fost abandonat de tatăl lui, noaptea, într-un cărucior, în dreptul uni magazin de bricolaj. Totul ca să se răzbune pe mama copilului cu care se certase la telefon. Un agent de pază a auzit plânsetele disperate ale băiatului şi a alertat autorităţile. 

Andreea iliescu, purt de cuvant IPJ Constanta: Poliţia a identificat-o pe mama minorului în cauză, o femeie de 23 de ani din municipiul Constanţa. Tatăl biologic al copilului, un bărbat de 34 de ani s-a deplasat cu acesta pe aleea de acces a societăţii comercaile respective, unde în urma unei discuii contracdictorii cu mama copilului l-ar fi abandonat pe acesa în zona indicată. 

Ba mai mult, după ce a băiatul a fost examinat de medici s-a descoperit că acesta fusese agresat fizic.

Andreea iliescu, purt de cuvant IPJ Constanta: S-a stabilit faptul că necesită patru-cinci ziel de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de relele tratamente aplicate minorului şi lovire sau alte violenţe. 

Bebeluşul a fost preluat de reprezentanții Direcţiei pentru Protecţia Copilului. 

Oana Manoila, purt de cuvat DGASPC Cta: S-a luat decizia ipunerii unei măsuri de protecţie. Minorul se va fala în palsmanet la  un asistent maternal profesionist. 

Tatăl copilului a fost reținut, iar reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului fac şi ei o anchetă. În urma acesteia bărbatul ar putea fi decăzut din drepturile părinteşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un copil de numai un an şi jumătate, a fost abandonat de tatăl lui, într-o parcare, în Constanţa