Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 12 ani, dispărută după ce a fost la săniuş

O fetiţă de doar 12 ani a fost dată dispărută ieri în judeţul Iaşi. Fata a plecat de acasă dimineaţa, dar nu s-a mai întors.

Vezi și

A spus familiei că merge la o prietenă la săniuş, însă, imaginile de pe o cameră de supraveghere au surprins-o într-un loc de unde de obicei se face autostopul.

Familia o caută disperată împreună cu 20 de poliţişti dar şi jandarmi, înarmati doar cu poza Mirelei.

Ieri, puţin trecut de 10 şi jumătate dimineaţa, la o răscruce de drumuri a fost văzută ultima dată Mirela, fata de 12 ani.

"A plecat ieri dimineaţă, pe la 8.30. A zis că merge la o prietenă de-a ei, Felicia, la sanie", spune sora fetei.

Dar nu a mai ajuns. O vecină a fost ultima care a vorbit cu Mirela, în locul cunoscut pentru autostop. Pe drumul judeţean care leagă comuna Popeşti de Podu Iloaiei.

Familia s-a alarmat abia după câteva ore. Oamenii credeau că Mirela e în siguranţă, la câteva case depărtare. Cum însă fata nu mai venea de la joacă, au alertat poliţia. 

"Am zis că poate vine acasă, că o să-i fie foame. şi la 4 am văzut că nu a mai venit, am început să o căutăm. Şi n-am mai găsit-o. Cine ştie. Dacă a îngheţat? Mai ales frigurile astea", zice sora fetei dispărute. 

Disperaţi, pe seară oamenii au sunat la 112. Aproximativ 20 de poliţişti s-au înarmat cu poza Mirelei şi o caută neîncetat. Astăzi li s-au alăturat şi 22 de jandarmi.

Cu lacrimi în ochi şi vocea tremurândă, mama speră ca cineva să-i dea o veste bună.

Vecinii cred că situaţia modestă de acasă a determinat-o pe Mirela să fugă. Ea mai are 6 fraţi iar mama este singura care are grijă de ei, după ce a rămas văduvă. Trăiesc din ajutor social, alocaţiile lor şi ce mai câştică mama prin sat când munceşte cu ziua.

Când a plecat de acasă, Mirela era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare gri, pulover maro, colanţi de culoare albastră. Iar în picioare purta adidaşi - tip gheată, de culoare roşie. Oricine poate oferi informaţii este rugat să sune la 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de 12 ani, dispărută după ce a fost la săniuş