Antena Meniu Search
x

Copilărie distrusă! Un micuț de trei ani, lovit cu sălbăticie

Un copil de nici trei ani se zbate între viaţă şi moarte, iar cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el se arată cu degetul. Medicii s-au îngrozit când l-au văzut pe băiat şi l-au dus direct în sala de operaţii.

Vezi și

Un copil de nici trei ani se zbate între viaţă şi moarte, iar cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el se arată cu degetul. Medicii s-au îngrozit când l-au văzut pe băiat şi l-au dus direct în sala de operaţii. 

Avea trupul plin de vânătăi şi pierdea sânge. Era clar că a fost bătut cu sălbăticie, dar cine a făcut-o nu e la fel de clar. Mama spune că a făcut-o iubitul ei, într-o criză de gelozie. Bărbatul dă vina pe femeie: şi-ar fi lovit fiul din cauza unei pungi de pufuleţi.

Cert e că ultimul scandal dintre cei doi concubini a lăsat urme adânci pe trupul firav al copilului de nici trei ani. Cearta ar fi izbucnit din cauza infidelităţilor mamei. Iar concubinul ei şi-ar fi vărsat năduful pe băiatul făcut cu un alt bărbat.

Un lucru e sigur. Bătaia cruntă a avut loc în weekend şi vreme de patru zile niciunul dintre părinţi nu s-a deranjat să-l ducă pe băiat la medic. Abia când a început să piardă sânge au chemat salvarea.

A fost internat pe secţia de chirurgie infantilă, fiind necesară intervenţia chirurgicală, prezentând lichid în cavitatea abdominală. Medicii nu ştiu deocamdată dacă băiatul îşi va reveni, atât de grave sunt rănile pe care le are.

În cazul în care tratamentul va da rezultate, cel mai probabil copilul nu se va mai întoarce niciodată în casa în care a fost stâlcit în bătaie. Iar părintele care l-a băgat în spital ar putea ajunge după gratii.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi rele tratamente apliate minorului. Concubinii mai au în grijă doi copii. În funcţie de concluziile anchetei făcute de asistenţii sociali şi aceştia ar putea ajunge în grija statului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Copilărie distrusă! Un micuț de trei ani, lovit cu sălbăticie