Antena Meniu Search
x

Copilul din Alba Iulia, dat dispărut după ce a fost la joacă, a fost găsit. Băieţelul fusese luat de tatăl său

Copilul din Alba Iulia, dat dispărut de către mama sa, după ce a fost la joacă, a fost găsit. Băieţelul de 10 ani fusese luat de tatăl său.

de Monica Palade

la 04.09.2021, 14:24

Vezi și

"În urma cercetărilor efectuate, minorul de 10 ani, dispărut, în seara zilei de 2 septembrie, din zona blocului din Alba Iulia în care locuia cu mama sa, a fost identificat. În această perioadă, minorul a fost împreună cu tatăl său și s-au deplasat pe raza județului Vâlcea. Nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu a suferit nicio vătămare", anunţă poliţia, conform informaţiilor oferite de reporterul Observator Alex Punean. 

Mama şi-a căutat disperată copilul

Alerta a fost dată de către mamă, care şi-a căutat disperată copilul, după ce acesta nu s-a mai întors de la joacă. Femeia nu mai ştia nimic de copilul ei de mai bine de 24 de ore, dar bănuia că băiatul ar fi putut fi răpit de tatăl său, un cetăţean turc. "L-am implorat, pur şi simplu, să mi-l aducă acasă şi să-mi spună unde sunt", declara femeia.

Relaţia dintre părinţii băiatului este una tensionată. Femeia spune că după zece ani, cât a locuit în Turcia alături de soţul ei, a fost nevoită să se întoarcă în ţară din cauza ameninţărilor. Vorbele dure au continuat însă şi în România.

Maria Simona Bicer, mama băiatului dispărut: De câte ori venea zicea că dacă vrea să-mi facă rău, el îmi face. Că el poate să-mi ia copilul, să plece şi fără paşaport. Ieri dimineaţă, la ora 10, el a intrat în România. În ziua când mi-a dispărut copilul, în ziua aia, a intrat şi el în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copilul din Alba Iulia, dat dispărut după ce a fost la joacă, a fost găsit. Băieţelul fusese luat de tatăl său