Antena Meniu Search
x

Copilul Elodiei se va lupta in instanta cu tatal sau, Cristian Cioaca

Dosarul in care fostul politist este acuzat de violarea corespondentei electronice va fi continuat de fiul sau, printr-un curator - un specialist care sa poata prezenta in instanta interesele

Vezi și

In numele mamei sale, in instanta se va prezenta copilul Elodiei. Pentru ca e minor, va fi reprezentat de un specialist. Trebuie sa duca mai departe razboiul cu Cristian Cioaca, tatal sau. Pentru spargerea conturilor de email.

Astazi, in instanta, Cristian Cioaca si-a aparat avocata, acuzata ca pune presiune pe judecatori, prin plangerile penale formulate impotriva lor.

Apararea fostului politist sustine ca procesul ar trebui incheiat, avand in vedere ca partea vatamata - Elodia Ghinescu - a fost declarata moarta, de instanta.

De cealalta parte, avocatii acuzarii cred ca fiul Elodiei ar putea sa faca dreptate. Astfel, el a fost constituit parte in dosar.

In 2007, Cristian Cioaca a spart conturile de email ale sotiei sale. Voia sa demonstreze ca nu el a omorat-o, ci ar fi fugit cu angajatul SPP. Toate mesajele Elodiei au devenit publice. In 2009, Cristian Cioaca a fost condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare, pentru violarea corespondentei. Apoi a fost achitat. Ca, in cele din urma, sa se decida rejudecarea dosarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copilul Elodiei se va lupta in instanta cu tatal sau, Cristian Cioaca