Antena Meniu Search
x

Corneliu Dobritoiu, fostul ministru al Apararii, audiat astazi la DNA

Un fost ministru al Apararii a fost audiat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie. Corneliu Dobritoiu este cercetat penal pentru ca si-ar fi cumparat, la un pret subevaluat, locuinta de serviciu primita de la MApN

Vezi și

La iesirea din sediul DNA , fostul ministru al Apararii a declarat ca nu se face vinovat de acuzatiile care i se aduc. In spatele acestora ar sta, de fapt, interesele oamenilor politici care nu vor sa-l mai vada in fruntea Ministerului Apararii.

Pe de alta parte, a precizat si faptul ca acea locuinta de serviciu a cumparat-o la pretul care i s-a cerut, si nu la pretul pe care si l-a dorit el, nefolosindu-si, astfel, influenta pentru a achizitiona locuinta.

Procurorii DNA sustin ca Dobritoiu a primit casa in 2005 cu chirie si ca a achizitionat-o in 2006 la un pret aproape injumatatit fata de cel real.

In acest dosar trebuie sa mai vina la audieri si alte persoane. Vorbim de cadre militare, mai exact, de opt generali care sunt acuzati de achizitionarea locuintelor la preturi mici, aducandu-si, astfel, mai multe beneficii financiare.

Ramane de vazut daca invinuitii in acest dosar vor fi trimisi in judecata si care vor fi urmarile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Corneliu Dobritoiu, fostul ministru al Apararii, audiat astazi la DNA