Antena Meniu Search
x

Cosmin Olăroiu a agresat o echipă Observator, care filma neregulile pe Lacul Snagov

Lacul Snagov este arie protejată doar pe hârtie. Deşi în acte e o zonă ocrotită la nivel european, în realitate doar soarta o are în grijă

Vezi și

Lacul Snagov este arie protejată doar pe hârtie. Deşi în acte e o zonă ocrotită la nivel european, în realitate doar soarta o are în grijă

El e Cosmin Olăroiu. Nu e microbist în ţară care să nu-l cunoască. Şi e, spun oamenii din zonă, proprietarul unei vile luxoase proaspăt ridicate chiar în mijlocul Ariei Protejate Pădurea Snagov. O construcţie despre care cei care militează pentru protecţia mediului spun că e în neregulă.

O cameră de filmat îndreptată spre această proprietate l-a deranjat la culme pe Cosmin Olăroiu. Călare pe un sky-jet, lucru interzis în aria protejată, a fugit după echipa Observator, luandu-i la intrebări pe reporteri. Aceştia încearcă să îi explice de ce încalcă legea.

Fostul jucător pare să ştie, insă, mai multe chiar şi decât actele din instituţii. Constantin Turmac, fostul gardian al lacului Snagov, custode cum i se spune oficial, aşteaptă ca autorităţile să-l repună în funcţie. Însă, chiar dacă a câştigat cu ONG-ul pe care-l conduce detaşat competiţia cu alte cinci organizaţii, actul de numire nu este nici acum semnat. Aşa că, de sase luni, lacul e la mila sorţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cosmin Olăroiu a agresat o echipă Observator, care filma neregulile pe Lacul Snagov