Antena Meniu Search
x

Covrigul, gustarea preferată a românilor şi o afacere de mare succes

Un nou simbol naţional a crescut în România: covrigul cel de toate zilele. Străinii s-au îndrăgostit de el, iar românii îl consumă zilnic.

Vezi și

Un nou simbol naţional a crescut în România: covrigul cel de toate zilele. Străinii s-au îndrăgostit de el, iar românii îl consumă zilnic, în cantităţi industriale. Zece milioane de covirigi se vând în fiecare lună. Mulţi au simţit gustul succesului şi au transformat cea mai populară gustare în afaceri cu multe zerouri. Simigeriile şi patiseriile sunt pline de la prima oră.

Cristian Chiţu are 32 de ani. E patronul a patru patiserii din Capitală. După facultate, acum 6 ani, Cristian a început afacerea cu un împrumut.

Iar acum, afacerea lui se ridică la 700.000 de euro. Tânărul a pus şi bazele unei francize. Adică vinde ideea şi altor antreprenori care vor să încerce reţeta sa.

Covrigul a ajuns micul dejun preferat şi al celor care lucrează în marile corporaţii. De cum ajung la serivici,  oamenii se aliniază la coadă pentru o gustare. Şi astfel de business-uri au devenit de succes. Sunt două astfel de simigerii lângă metrou şi încă una se va deschide peste drum. 

În jur de o mie de tone de covrigi se vând pe lună, adică zece milioane de covrigi, plus  alte tone de produse de patiserie. 

Geamurile aburinde şi mirosul de seminţe prăjite, merdenelele şi plăcintele îi ademenesc la prima oră pe pofticioşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Covrigul, gustarea preferată a românilor şi o afacere de mare succes