Antena Meniu Search
x

Românii s-au aşezat deja la cozi pentru plata taxelor

Chiar dacă au la dispoziţie trei luni ca să beneficieze de reducerea acordată celor care îşi plătesc integral taxele şi impozitele, românii s-au aşezat la cozi deja. Nu au ţinut cont cât de frig este afară.

Vezi și

Chiar dacă au la dispoziţie trei luni ca să beneficieze de reducerea acordată celor care îşi plătesc integral taxele şi impozitele, românii s-au aşezat la cozi deja. Nu au ţinut cont cât de frig este afară. S-au trezit cu noaptea în cap şi au stat în picioare ore în şir, pentru reducerea de 10 la sută.

Bătrânii au fost cei mai conştiincioşi. S-au aşezat în faţa serviciului de taxe şi impozite cu două ore înaintea începerii programului.

Pentru reducerea oferită de autorităţi, bătrânii au fost dispuşi să îndure frigul. Dar şi paznicii au fost înţelegători.

Impozitele pot fi plătite şi online, dar gălăţenii trebuie să ridice personal parolele de la sediul Finanţelor. Oficialii spun că cei mai mulţi şi-au achitat deja dările către stat cu toate că taxele au crescut faţă de anul trecut.

Şi la Cluj Napoca zeci de oameni s-au grăbit să achite taxele şi impozitele în prima zi de lucru a noului an. Cetăţenii care plătesc integral taxele şi impozitele pentru clădiri, terenuri şi automobile până la data de 31 ianuarie beneficiază de o reducere de 10 la sută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Românii s-au aşezat deja la cozi pentru plata taxelor