Românii s-au aşezat deja la cozi pentru plata taxelor

Publicat: 07.01.2019, 16:21.
Actualizat: 07.01.2019, 17:07

Chiar dacă au la dispoziţie trei luni ca să beneficieze de reducerea acordată celor care îşi plătesc integral taxele şi impozitele, românii s-au aşezat la cozi deja. Nu au ţinut cont cât de frig este afară.

Chiar dacă au la dispoziţie trei luni ca să beneficieze de reducerea acordată celor care îşi plătesc integral taxele şi impozitele, românii s-au aşezat la cozi deja. Nu au ţinut cont cât de frig este afară. S-au trezit cu noaptea în cap şi au stat în picioare ore în şir, pentru reducerea de 10 la sută.

Bătrânii au fost cei mai conştiincioşi. S-au aşezat în faţa serviciului de taxe şi impozite cu două ore înaintea începerii programului.

Pentru reducerea oferită de autorităţi, bătrânii au fost dispuşi să îndure frigul. Dar şi paznicii au fost înţelegători.

Impozitele pot fi plătite şi online, dar gălăţenii trebuie să ridice personal parolele de la sediul Finanţelor. Oficialii spun că cei mai mulţi şi-au achitat deja dările către stat cu toate că taxele au crescut faţă de anul trecut.

Şi la Cluj Napoca zeci de oameni s-au grăbit să achite taxele şi impozitele în prima zi de lucru a noului an. Cetăţenii care plătesc integral taxele şi impozitele pentru clădiri, terenuri şi automobile până la data de 31 ianuarie beneficiază de o reducere de 10 la sută.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.