Antena Meniu Search
x

Crima comisa de un roman in Japonia i-a ingrozit pe locuitori

Romanii ingrozesc Japonia. Au aparut imagini cu pustiul roman care a ucis la Tokio, pentru bani de buzunar, o tanara care muncea pentru un viitor in moda.

Vezi și

Surprinse la scurt timp dupa crima comisa in Tokyo, imaginile de pe camerele de supraveghere nu lasa loc de interpretari. Insotit de un complice, romanul de 17 ani incearca sa fuga de politisti dupa ce, la ora 2 dimineata, a atacat-o si ucis-o in strada pe japoneza de 22 de ani.

Fata se intorcea de la munca atunci cand cei doi au doborit-o la pamant. I-au luat banii si au injunghiat-o. Era studenta si visa sa ajunga stilist. Un vis costisitor pentru care muncea zi si noapte.

La aproximativ 3 ore dupa scena sangeroasa, romanul si-a recunoscut vina. Le-a spus anchetatorilor ca nu a planuit niciun moment doar sa o ameninte si sa fuga cu banii. Crima a fost din start prima optiune, dovada stau si manusile si cutitul cumparate din timp de romanul de 17 ani. Inca in stare de soc, mama adolescentului a incercat sa mai spele din pacatele fiului.

Potrivit presei nipone, mama si fiul au parasit Romania si s-au stabilit in Japonia acum cativa ani, dupa ce femeia a divortat de tatal baiatului.

In august, un alt roman a ucis o tanara japoneza venita la munca in tara noastra. Procurorii au cerut ieri ca asasinul sa primeasca inchisoare pe viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Crima comisa de un roman in Japonia i-a ingrozit pe locuitori