Antena Meniu Search
x

Crimă înfiorătoare în Luduş

O crimă înfiorătoare i-a cutremurat pe locuitorii din Luduş. O doctoriţă respectată de la SMURD şi iubitul ei au fost găsiţi fără suflare în apartamentul în care femeia locuia cu chirie.

Vezi și

Toate indiciile îi fac pe anchetatori să se gândească la o crimă urmată de sinucidere. Vecinii au auzit-o pe femeie strigând după ajutor. Cred că bărbatul a ucis-o într-o criză de gelozie şi, când şi-a dar seama ce a făcut, şi-a luat viaţa

Femeia locuia cu chirie în apartamentul de la etajul 4. Cel care a devenit scena crimei. Deşi s-au trezit din somn din cauza ţipetelor, vecinii s-au temut să intervină.

Abia de dimineaţă, o colegă îngrijorată că femeia nu a venit la serviciu, a mers la ea la uşă. Dinăuntru, nimeni nu dădea niciun semn de viaţă. O vecină, care avea o cheie de schimb, a încercat să intre, dar n-a reuşit.

Uşa era încuiată pe interior şi cheia era în butuc. Chemaţi de colega femeii, poliţiştii au dat peste o imagine care le-a îngheţat sângele. Femeia zăcea fără suflare lângă uşă, semn că a încercat cu ultimele puteri să ceară ajutor iar bărbatul era mort în dormitor. Amândoi erau complet dezbrăcaţi.

Victimele prezentau multiple leziuni traumatice.

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat între medicul de 57 de ani şi iubitul ei, instructor auto. Bărbatul venea tocmai din Neamţ s-o vadă.

Maşina cu numere de Neamţ din spatele meu este cunoscută de vecini. Este a bărbatului care venea des s-o vadă pe femeie însă nimeni nu se aştepta să se ajungă la conflicte între cei doi.

Femeia era din Republica Moldova şi, de 6 ani, se mutase în Luduş. Lucra la unitarea de primiri urgenţe SMURD şi nu era căsătorită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Crimă înfiorătoare în Luduş