Antena Meniu Search
x

Crimă îngrozitoare în Brăila

Un bloc din Brăila a fost azi-noapte scena unei crime! Un tânăr de 25 de ani şi-a omorât vecinul cu trei ani mai mic şi a fugit

Vezi și

Un bloc din Brăila a fost azi-noapte scena unei crime! Un tânăr de 25 de ani şi-a omorât vecinul cu trei ani mai mic şi a fugit

Oribila crimă s-a petrecut la parterul blocului, puţin după miezul nopţii. Până-n zori, locul fusese înţesat de criminalişti. Anchetatorii trebuiau să afle ce s-a întâmplat. Primii interogaţi au fost vecinii. Victima şi ucigaşul locuiau în acelaşi bloc, dar erau şi fraţi de pahar, spun cei care-i cunoşteau.

Înainte de nenorocire, gaşca lor de prieteni iscaseră haos în stradă. Puşi pe fapte rele, tinerii au făcut praf un balcon. Vecinii i-au recunoscut printre scandalagii şi pe cei doi.

Spiritele nu s-au potolit însă nici când au ajuns acasă. Pentru că mai aveau lucruri de lămurit, tânărul de 22 de ani care locuia la etajul 2 a mers la amicul lui cu un cuţit. La un moment dat, lucrurile au scăpat de sub control. A urmat lovitura. Fratele vitreg al agresorului a văzut întreaga scenă şi a chemat salvarea.

După crimă, agresorul a dispărut. Culmea, vecinii, care-l ştiu de când era mic, au numai cuvinte de laudă despre el. Ceea ce nu ştiu oamenii este că ucigaşul, în vârstă de 25 de ani, a mai avut probleme cu legea. A făcut puşcărie pentru privare de libertate şi tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat. Nici victima sa nu era tocmai uşă de biserică.

Tânărul a fost prins în urmă cu scurt timp şi va fi dus la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Crimă îngrozitoare în Brăila