Antena Meniu Search
x

Motivul halucinant pentru care mama din Vaslui şi-a ucis cu bestialitate bebeluşul şi l-a aruncat în hazna. Ce crede soţul femeii că ar fi determinat-o

O femeie de 33 de ani din Vaslui şi-a ucis bebeluşul nou născut cu o cruzime desprinsă din filmele de groază. L-a sugrumat, incendiat şi aruncat în haznaua din curtea casei. "Aşa a fost mai bine pentru toţi", şi-a motivat femeia fapta. Soţul femeii mai are o ipoteză: copilul nu ar fi fost al lui.

Elena Savin şi-ar fi ucis bebeluşul din cauză că nu era al soţului său
Motivul halucinant pentru care mama din Vaslui şi-a ucis cu bestialitate bebeluşul şi l-a aruncat în hazna

Un nou caz de crimă cu sălbăticie tulbură întreaga ţară. O femeie de 33 de ani din Todireşti, judeţul Vaslui şi-a ucis bebeluşul nou născut cu o cruzime desprinsă din filmele de groază. L-a sugrumat, incendiat şi aruncat în haznaua din curtea casei. "Aşa a fost mai bine pentru toţi", şi-a motivat femeia fapta. Soţul femeii mai are o ipoteză: copilul nu ar fi fost al lui.

Eleva Savin, mamă a cinci copii se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile. Este acuzată de omor şi profanare de cadavre şi morminte. Mama criminală a recunoscut senin crima odioasă, în faţa anchetatorilor, motivând că a luat cea mai bună decizie pentru toţi.

Femeia este cunoscută în sat ca fiind o fire violentă şi aventurieră, scriu jurnaliştii de la vremeanoua.ro. Iar copilul ucis ar fi fost al altui bărbat, lucru pe care îl dă de înţeles chiar soţul ei. "Era sau nu era al meu, era în ograda mea si nu trebuia sã facã asa ceva”, a declarat Ionel Savin.

Pe acelaşi subiect

Elena Savin a rămas însărcinată anul trecut şi i-a cerut soţului bani pentru o întrerupere de sarcină, la care însă nu a mai ajuns. A aşteptat să nască şi şi-a ucis pruncul cu o cruzime greu de închipuit. După ce a născut, mama criminală i-ar fi cerut sfatul cumnatei sale, care ar fi sfătuit-o să dea foc bebeluşului şi să-l arunce în hazna, pentru a nu lăsa urme.

Potrivit anchetei, Elena Savin şi-a sugrumat nou-născutul şi l-a înjunghiat, ascunzând apoi cadavrul într-ul dulap, unde l-a ţinut timp de trei zile. Rămasă singură acasă, femeia a scos trupul neînsufleţit al bebeluşului în curte, l-a incendiat şi a aruncat rămăşiţele ăn haznaua din curtea casei.

Sursă: vremeanoua.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Motivul halucinant pentru care mama din Vaslui şi-a ucis cu bestialitate bebeluşul şi l-a aruncat în hazna. Ce crede soţul femeii că ar fi determinat-o