Antena Meniu Search
x

Crima din Argeş, urmată de sinucidere, descoperită de fetița de trei ani

Crimă oribilă in judeţul Argeş. Un bărbat de 38 de ani şi-a ucis soţia, apoi s-a sinucis. Totul s-a întâmplat în timp ce doi dintre copiii cuplului dormeau.

de Redactia Observator

la 16.05.2020, 14:42

Vezi și
  • Cunoscuţii spun că bărbatul era in depresie.
  • Bărbatul lucra la un atelier de prelucare a lemnului.

Cea care a descoperit cele două trupuri neînsufleţite a fost fetiţa în vârstă de 3 ani a celor doi. Procurorii cred că bărbatul i-a luat viața partenerei din cauza geloziei.

Puțin după ora 7.00 s-a dat vestea șocantă în toată comuna Pietroșani. Din primele cercetări a reieşit faptul că soţul şi-a lovit soţia de mai multe ori cu o lopată, iar ulterior şi-a pus capăt zilelor prin spânzurare.

Nenorocirea a fost descoperită de fiica mai mică a celor doi. Când s-a trezit dimineaţa, copila şi-a găsit tatăl mort în holul casei, iar pe mamă în curte. Copiii nu au asistat, dar fetiţa mai mică, în vârstă de 3 ani, e cea care şi-a găsit mama. la rândul ei a anunţat-o pe sora mai mare care a sunat la poliţie.

Vecinii sunt şocaţi. Îi ştiau pe cei doi soţi, căsătoriţi de peste 15 ani, fără probleme în cuplu şi nu-şi pot explica ce s-a petrecut între ei. Cunoscuţii spun că bărbatul era in depresie.

Bărbatul, cu 10 ani mai mare decât soţia, lucra la un atelier de prelucare a lemnului într-o comună învecinată. Pleca dimineața și venea seara, spun rudele. În acest timp, femeia avea grijă de cei doi copii, o fată de 3 ani și una de 12.

Cele două copile rămase acum orfane vor fi preluate, pentru moment, de Protecția Copilului Argeș. Un psiholog le va ajuta să treacă peste nenorocire. Sora mai mare s-a arătat dispusă să le îngrijească apoi pe fete. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Crima din Argeş, urmată de sinucidere, descoperită de fetița de trei ani