Antena Meniu Search
x

Criminalul din Italia a răstignit două românce

Andreea Cristina, românca crucificată în Italia, a fost torturată până la moarte! Anchetatorii spun că nu au mai văzut atâta cruzime. Iar soţul ei vorbeşte în exclusivitate pentru Observator.

Vezi și

Andreea Cristina, românca crucificată în Italia, a fost torturată până la moarte! Anchetatorii spun că nu au mai văzut atâta cruzime. Iar soţul ei vorbeşte în exclusivitate pentru Observator.

Şi spune că asasinul şi-a mai bătut joc de ea şi în trecut. L-ar fi cunoscut într-un bar, iar cu o zi înainte de a o ucide i-a dat sms, pentru a se întâlni. Nu e prima lui victimă. Şi nici prima din România. O confirmă probele ADN ridicate din locul tragediei. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Un maniac cu apucături de criminal în serie. Cu Andreea Cristina, atacatorul n-a avut milă. A violat-o, a torturat-o, apoi a răstignit-o. I-a povestit despre bărbatul misterios cu o zi înainte de a muri.

Soţul Cristinei a simţit pericolul. I-a spus să nu meargă la întâlnire. Dar tânăra de 26 de ani a plecat fără voia lui. Avea acasă, în România, doi copii mici de crescut. Şi nicio altă sursă de venit.

Acum patru luni, Cristina şi soţul ei s-au întors în Italia. Femeia nu făcea parte din nicio reţea de proxenetism. Fără. "protector", n-a ştiut că în zonă există un monstru care atacă prostituate. În urmă cu trei ani o altă româncă a fost atacată. Probabil, de acelaşi maniac.

"Acum un an s-a întors. M-a întrebat: "îţi place sado-maso?" Am strigat la el: "pleacă, criminalule!" Mi-a spus: "de data asta te voi ucide!" Nu sunt singura. Şi alte fete au avut de a face cu el", spune o altă româncă.

A fost atacată în Prato, la 20 de kilometri distanţă de Florenţa. Următoarea victimă, tot o prostituată, a fost torturată la marginea oraşului Florenţa, anul trecut. Iar în februarie, anul acesta, încă o tânără i-a căzut victimă în Calenzano. Ca acum două zile, anchetatorii să găsească cadavrul răstignit al Cristinei. ADN-ul confirmă că e vorba de acelaşi criminal în serie. Probele au fost ridicate de pe banda adezivă pe care obişnuia să o rupă cu dinţii.

Ar fi aceeaşi bandă adezivă folosită, până de curând, în cel mai mare spital din regiunea Toscana. De aceea, anchetatorii nu exclud ca maniacul să fie chiar un angajat al spitalului.

Ce ştiu clar până acum despre el e că are între 50 şi 60 de ani. Este scund de statură, corpolent, cu chelie şi foloseşte o camionetă de culoare deschisă. Este impotent, au povestit femeile care au supravieţuit atacului. Iar asta îl scoate pur şi simplu din minţi. Şi devine extrem de periculos.

Toate femeile sunt speriate. Atacurile au loc de ani buni, iar maniacul nu a fost prins. În timp ce în România, doi prunci - de doi şi patru ani - vor creşte fără mama lor. Familia din Mehedinţi e atât de săracă încât nici măcar nu poate să plătească pentru ca trupul fără viaţă al Cristinei să ajungă acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Italia a răstignit două românce