Antena Meniu Search
x

Cristi Borcea şi-a găsit naşul, la Poarta Albă

Faima e o sabie cu două tăişuri. În 10 ani de succes, Cristi Borcea a iubit cât a poftit, s-a plimbat cât a dorit, a cheltuit fără număr. Are patru copii cu două neveste şi un presupus copil cu o avocată. E milionar în euro şi filantrop cu pasiunile lui. Urmează însă 6 ani de chin.

Vezi și

Poarta Albă nu se dechide în faţa lui, iar în spatele ei, Borcea nu face ce vrea. Poate că are o singură alinare. Acolo, la Poarta Albă, şi-a găsit naşul. Pe Gigi Becali.

Craiul fotbalului românesc a trăit la vedere. Şi pasiunile şi despărţirile. Şi victoriile, şi frustrările.

Au fost ani de zbucium, în care Cristi Borcea a defilat în propriul destin de film. Întotdeauna cu fruntea sus, chiar dacă s-a împiedicat de multe ori.

Drumul de la un post de gestionar de butelii, la un loc în topul miliardarilor a fost anevoios şi presărat cu dosare penale. A mers, dar nu singur. Alina, dragostea lui de peste un deceniu, i-a fost alături şi la bine, şi la greu.

N-a renunţat nici în cel mai greu moment. Alina i-a dus soţului ei provizii la închisoare. Nici vorbă de divorţ, aşa cum se vechicula, după ce Borcea a fost acuzat că are un copil din flori.

Ar fi al cincilea copil al fostului acţionar de la Dinamo. Primii trei au rămas cu fosta sa soţie, Mihaela Borcea. Iar cel mic, cu Alina.

O promisiune greu de respectat în următorii 6 ani şi 4 luni. Va fi o perioadă grea, în care Borcea va sta departe de copii, de soţia sa şi de vacanţele în Miami. Va fi însă aproape de Gigi Becali, naşul care pe vremuri îi dădea un sfat de aur.

Cristi Borcea nu şi-a ascultat naşul. Dar şi l-a găsit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cristi Borcea şi-a găsit naşul, la Poarta Albă