Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca afla maine daca va fi un om liber sau nu

Mai e o zi pana cand Cristian Cioaca va afla daca va fi un om liber sau daca va ramane dupa gratii. Cel mai controversat proces din ultimul deceniu este aproape de final

Vezi și

Surazator, ironic, nervos. Sunt doar cateva dintre fetele pe care Cristian Cioaca le-a aratat judecatorilor. Sase ani au trecut de la disparitia sotiei sale.

"Suspectul principal si singurul este sotul disparutei, Cristian Cioaca", a declarat chestorul Vasile Viorel, politistul care a coordonat ancheta. Dar acuzatiile nu l-au intimidat. A mizat mereu pe aceeasi carte. A spus ca este nevinovat. Mai mult, la ultimul termen a cerut sa fie eliberat.

Din boxa acuzatilor Cristian Cioaca s-a gandit la o singura strategie sa conteste rechizitoriul intocmit de procurori. Referitor la petele de sange gasite in dormitorul matrimonial. Cioaca sustine ca au fost 23 de mililitri de sange pentru ca Elodia sa fi murit trebuia sa se gaseasca 1000, 1500 de mililitri de sange.

Cioaca sustine ca a anuntat disparitia Elodiei cu intarziere pentru ca asa a fost sfatuit. Acesta se plange ca i-au fost respinse mai multe probe si ca nimeni nu i-a facut o expertiza medico-legala care sa arate daca ar fi lovit-o pe Elodia cu pumnul, asa cum au sustinut anchetatorii.

"Se impunea a se dovedi prin expertiza medico-legala ca asupra pumnului meu, asupra mainii mele s-au identificat leziuni specifice lovirii pretinsei victime."

Procurorii au cerut 25 de ani de inchisoare pentru Cristian Cioaca, pentru omor si profanare de morminte. Verdictul va fi dat maine. De cealalta parte, avocata lui Cristian Cioaca a facut deja o plangere la Parlamentul European in care a cerut sa se verifice legalitatea procesului clientului sau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca afla maine daca va fi un om liber sau nu