Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca, fata in fata cu familia Elodiei

La aproape o luna de la disparitie, Elodia a semnat un document oficial si a primit o adeverinta de la un medic! In plus, in acte, figureaza ca ar fi parasit teritoriul Romaniei, dupa presupusa crima din 2007.

Vezi și
Daca e sa dam crezare avocatei, Cristian Cioaca e fericit! A adunat mai multe probe care arata ca Elodia ar fi in viata. In septembrie 2007, la doua saptamani dupa disparitie, Elodia Ghinescu ar fi semnat un act oficial, pentru un client. “Este cea mai mare mincinoasa care poate exista! Nu mi-am putut inchipui ca un avocat poate sa minta in acest hal!”, sustine mama Elodiei, Emilia Ghinescu.

Avocata lui Cioaca a adus si o scutire medicala, tot din septembrie 2007, emisa pe numele Elodiei Ghinescu.  “Acesta este dosarul medical, n-am vazut niciun medic si nicio asistenta urmariti penal, deci pentru mine este un inscris judiciar!”, a sustinut Maria Vasii, avocata Maria Vasii

 “Toate probele din dosar indica faptul ca Elodia este moarta!”, a replicat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Dimineata, Cioaca a avut termen in dosarul in care este acuzat ca a accesat, fara drept, corespondenta Elodiei. In acest caz, a primit deja trei ani de inchisoare cu suspendare! Decizia nu este definitiva. Avocata politistului a cerut ca acest dosar sa se judece in acelasi timp cu cel de omor, de la Arges.

Avocata lui Cioaca a venit astazi la instanta la volanul masinii Elodiei Ghinescu. Iar in sala de judecata, Cioaca si-a sarutat pe obraz avocata. “A fost un salut obisnuit!”, a spus Maria Vasii.

 “Eu cunosc faptul ca au si alta relatie, cunosc toate cele”, a precizat Robert Ghinescu, fratele Elodiei

Iar mama si fratele Elodiei au si alte probleme legate de statul politistului. Ei spun ca Cioaca este tratat preferential la Brasov. “Intotdeauna, Cristian Cioaca a avut un regim privilegiat. O sa fac o adresa catre jandermie si catre penitenicarul Coldea”, a explicat avocata Crina Radu.

Cristian Cioaca a primit o veste buna. Mama lui va ramane curatorul fiului Elodiei si al politistului in procesul privind succesiunea avocatei, deci inclusiv legat de averea familiei Ghinescu Cioaca. Politistul se va intoarce la Pitesti, acolo unde luni incepe procesul in care este acuzat de uciderea Elodiei si profanarea cadavrului sau.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca, fata in fata cu familia Elodiei