Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca, primul pas spre eliberare! Decizia arestarii preventive va fi reanalizata

Cristian Cioaca are primul motiv sa viseze, din nou, la libertate. Judecatorii Curtii de Apel Arges au anulat hotararea magistratilor prin care se prelungea arestul preventiv.

Vezi și

E doar un prim pas. Tribunalul Ploiesti trebuie acum sa reanalizeze motivele pentru care politistul ramane dupa gratii. Decizia a venit la scurt timp dupa ce au fost date publicitatii mai multe inregistrari cu cei doi. Intr-una dintre ele s-ar auzi vocea Elodiei, dupa data disparitiei.

Inregistrarea video a fost facuta la unul din Revelioanele petrecute in oras de catre cuplul Ghinescu-Cioaca. Politistul apare sarutandu-si sotia. Elodia e putin intimidata de camera de luat vederi si isi ascunde chipul cu palmele.

O alta filmare o infatiseaza la masa, in apartamentul celor doi. Elodia isi soarbe cafeaua si pare ca glumeste cu sotul ei. Toate aceste inregistrari au fost facute publice in sustinerea declaratiilor fostului politest, care insista sa spuna ca isi iubea sotia.

Inaintea judecarii recursului, o alta inregistrare, audio, in care s-ar auzi si vocea Elodiei, dupa disparitie, a fost facuta publica. De asemenea, mai multe probe de la dosar au fost contestate de avocati.

“La termenul trecut a fost audiata menajera care a spus ca a fost un singur covor de baie in apartamentul sotilor Ghinescu, ceea ce confirma ipoteza plantarii probelor. deoarece acel covor fusese ridicat de procurori si ulterior a fost gasit in rapa”, a declarat avocata lui Cioaca.

Dupa toate aceste controverse a venit si prima decizie favorabila.

Avocatii Curtii de Apel Arges au ajuns la concluzia ca mentinerea arestarii preventive nu este motivata. In sensul ca judecatorii nu explica de ce e necesar ca Cioaca sa ramana in arest pana la decizia finala. Dosarul lui Cristian Cioaca urmeaza sa ajunga la Tribunalul din Ploiesti, pentru o reanaliza a starii de arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca, primul pas spre eliberare! Decizia arestarii preventive va fi reanalizata