Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca spune ca sangele gasit in baie apartine instalatorului, care s-ar fi taiat la mana

Cel mai asteptat proces al Romaniei a inceput astazi la Tribunalul Arges. La 6 ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, Cioaca a cerut sa fie liber, iar mama Elodiei a cerut 5 milioane de euro despagubiri. Ambii au primit insa o amanare.

Vezi și

In ziua judecatii, Cristian Cioaca cere indurare. Zambetul care a scos din minti o tara intreaga i-a diparut de pe fata. “Va rog frumos. Va rog frumos sa imi redati libertatea. Va promit ca nu veti avea probleme cu mine!”, este declaratia lui Cristian Cioaca din sala de judecata.

E pus la zid de multa lume care il considera vinovat pentru disparitia Elodiei. “ Cristian Cioaca si-a omorat sotia, si-a omorat mama copilului!”, spune Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

E condamnat deja definitiv in inima unei mame care-si striga durerea de atatia ani, insa in fata justitiei, judecata abia acum incepe.

Astazi, la tribunalul Arges, a fost razboiul emotiilor, al nervilor si mai ales al probelor.

23 de ml de sange - exact cat o sticluta cu esenta de rom. Aceasta este cantitatea de sange gasita de procurori in apartamentul Elodiei, acolo unde se presupune ca ar fi avut loc o crima. Insa aceasta este parerea unui singur expert, angajat de familia lui Cristian Cioaca, principalul suspect.

In fata probelor de sange, Cristian Cioaca a venit cu o noua ipoteza: E sangele instalatorului, care s-ar fi taiat la mana cand ii repara baia. Si nimeni nu-l poate contrazice, pentru ca petele sunt prea vechi pentru a fi analizate si prea putine pentru a dovedi ca Elodia e moarta.

La intrebarea "Unde este Elodia", apararea sustine ca in unele documente din dosar, avocata figureaza ca fiind plecata din tara. Numai ca nici Interpolul, nici ambasadele Romaniei nu au putut stabili unde este avocata, daca a parasit cu adevarat teritoriul Romaniei.

Unde este Elodia? O intrebare la care Romania asteapta raspuns de 6 ani. Astazi, in prima zi a judecatii, mai multi romani au venit sa afle raspunsul si sa-l priveasca in ochi pe Cristian Cioaca.

Incoltit de opinia publica si incarcerat de 88 de zile, Cristian Cioaca spune ca nu e un pericol public. “Cinci ani de zile mi-am desfasurat munca de politist si nu am avut nicio abatere”, sustine el.Dar nu misiunea de politist ii lipseste cel mai tare, ci aceea de tata.

Numai ca cel mic ar fi avut nevoie si de ingrijirea mamei, de care, spun procurorii, ar fi fost lipsit tocmai de tata. Prea mic pentru a-si judeca tatal, copilul va fi reprezentat in instanta de un curator. Mama Elodiei vrea ca cel mic sa fie parte civila in proces si sa primeasca despagubiri. Aceasta a cerut astazi o suma de 5 milioane de euro. Deocamdata, suma ramane doar pe hartie, iar Cioaca ramane in arest. Procesul a fost amanat pentru 2 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca spune ca sangele gasit in baie apartine instalatorului, care s-ar fi taiat la mana